Λέσβος: Για βιασμό ανήλικης παραπέμπεται ο αστυνομικός – προπονητής βόλεϊ
EUROKINISSI) ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Για βιασμό ανήλικης παραπέμπεται ο αστυνομικός – προπονητής βόλεϊ

SHARE THIS

Το καλοκαίρι του 2022 η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού είχε καταγγείλει ότι ο αστυνομικός-προπονητής εκβίαζε την κόρη της ώστε να μην μιλήσει και την χτυπούσε.

Αποτροπιασμό είχαν προκαλέσει το καλοκαίρι το 2022 οι αποκαλύψεις για την δράση του αστυνομικού και προπονητή βόλεϊ στη Λέσβο που βίαζε 14χρονη.

Σήμερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το Συμβούλιο Εφετών Βορείου Αιγαίου έκανε δεκτή την Έφεση της Εισαγγελέως Εφετών Βορείου Αιγαίου, που προκλήθηκε μετά από αίτηση του δικηγόρου πολιτικής αγωγής Θεμιστοκλή Κεφάλα.

Ο κατηγορούμενος και έγκλειστος στις Φυλακές Τρίπολης αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ, θα παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χίου και για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκου.

Το καλοκαίρι του 2022 η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού είχε καταγγείλει ότι ο αστυνομικός-προπονητής εκβίαζε την κόρη της ώστε να μην μιλήσει και την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο την μετέφερε στο σπίτι της μετά από τις προπονήσεις.

Η μητέρα του θύματος είχε δηλώσει στην ΕΡΤ βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια, ενώ για την κόρη της είχε πει ότι «ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα».

Exit mobile version