Λιγνάδης: «Η ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε – Τόσο καιρό έπαιζαν μόνοι τους μπάλα» (Video)
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: «Η ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε – Τόσο καιρό έπαιζαν μόνοι τους μπάλα» (Video)

SHARE THIS

«Η ελληνική δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε και δεν θα παρασυρθεί, όπως ίσως παρασύρθηκεμε μέρος της κοινωνίας. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα παρασυρθεί».

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος εξασφάλισε την χρηματική εγγύηση των 30.000 ευρώ που είχε οριστεί για την αποφυλάκισή του.

Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 12 ετών σκηνοθέτης, ο οποίος, όπως απεφάνθη το δικαστήριο είναι ένοχος για τον βιασμό δύο ανηλίκων, δήλωσε αμέσως μετά την αποφυλάκισή του τα εξής:

«Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως και δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα, όπως ίσως παρασύρθηκε μέρος της κοινωνίας…

»Ενάμιση χρόνο – συγγνώμη για το λαϊκό της έκφρασης- παίζανε μόνοι τους μπάλα. Νομίζω τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω κι εγώ. Και πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας, στο εφετείο, θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο καταδικασμένος για βιασμούς ανηλίκων σκηνοθέτης, ενώ ευχαρίστησε και τον Αλέξη Κούγια.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε περιθώριο να καταβάλλει την εγγύηση των 30.000 ευρώ μέχρι και τις 29 Ιουλίου ωστόσο, χρειάστηκε λίγες μόνο ώρες για να εξασφαλίσει το ποσό.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έχει προκαλέσει την οργή της κοινωνίας.

Exit mobile version