Λιγνάδης: Να παραπεμφθεί σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων ζητά η εισαγγελέας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: Να παραπεμφθεί σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων ζητά η εισαγγελέας

SHARE THIS

Εισηγείται να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση του Δημήτρη Λιγνάδη. Τις επόμενες μέρες το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Την παραπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη στο εδώλιο για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού που τον έχουν οδηγήσει στη φυλακή ζητά με πρότασή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών η εισαγγελέας.

Όπως δημοσιεύει το dikastiko.gr, η εισαγγελική λειτουργός εισηγείται να παραπεμφθεί σε δίκη ο Δ. Λιγνάδης ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για το σύνολο των καταγγελιών σε βάρος του για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος ανηλίκων, ενώ απορρίπτει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ο οποίος αρνείται την τέλεση των πράξεων.

Την ίδια στιγμή, εισηγείται να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση και να παραμείνει στη φυλακή ο ηθοποιός καθώς κατά την κρίση της δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι που οδήγησαν ανακρίτρια και εισαγγελέα στην απόφαση για την προφυλάκιση του.

Τις επόμενες μέρες με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αναμένεται να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου στο εδώλιο.

Exit mobile version