Μ. Τουμασάτου: «Γιατί να με νοιάξει τι θα πει ο κόσμος; – Είναι εκεί όταν πονάω;»
SKAI.GR / SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Τουμασάτου: «Γιατί να με νοιάξει τι θα πει ο κόσμος; – Είναι εκεί όταν πονάω;»

SHARE THIS

«Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, που είναι όλη αυτή η κοινωνία; Πουθενά. Σπίτι της και κάνει κριτική»

Μια αποστομωτική απάντηση για όσους ρωτούν το γεμάτο συντηρητισμό και προκατάληψη «τι θα πει ο κόσμος;», «τι θα πει η κοινωνία;» απαντά η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου.

Ειδικότερα, μιλώντας σε εκποπμή του ΣΚΑΪ, η Μαριάννα Τουμασάτου όταν ερωτήθηκε «αυτό το “τι θα πει ο κόσμος” σε ένοιαξε ποτέ;», έδωσε την απάντηση που πρέπει να ακούσουμε όλοι.

Συγκεκριμένα είπε, «τα δικά μου “πρέπει” είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά της κοινωνίας. Σε εκείνα, της κοινωνίας, δεν έχω πολύ μεράκι και δεν με νοιάζει και πολύ. Ειδικά ως νέα δεν επηρεάστηκα καθόλου. Γιατί να με νοιάξει τι θα πει ο κόσμος; Τουλάχιστον συνειδητά, δεν με ένοιαζε. Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, που είναι όλη αυτή η κοινωνία; Πουθενά. Σπίτι της και κάνει κριτική. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός, δεν θέλω να κάνω και κριτική σε κανέναν».

«Να κάνουμε πλάκα και να πούμε, βεβαίως. Αλλά θα κρίνω εγώ του αλλουνού τη ζωή; Του αλλουνού τις ανάγκες; Είμαι εκεί όταν βρέχει το βράδυ το μαξιλάρι του, είμαι εκεί; Αν δεν είμαι εκεί την ώρα που κλαίει, την ώρα που πονάει, δεν μπορώ να κάνω την έξυπνη και να πω τι φόρεσε και τι έκανε και τι είπε και που κοιμήθηκε. Δεν με αφορά αυτό», συμπλήρωσε.

Exit mobile version