Mad VMA: Η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός στην κατάντια – Άγριο ξύλο μεταξύ τράπερς (Videos)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad VMA: Η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός στην κατάντια – Άγριο ξύλο μεταξύ τράπερς (Videos)

SHARE THIS

Η έκρηξη τοξικής ματσίλας που εκφράστηκε με άγρια συμπλοκή μεταξύ τράπερς στα Mad Video Awards που είχαν χορηγό την ΔΕΗ, είναι μια ακόμη κατάντια.

Σε μία περίοδο όπου η ενεργειακή ακρίβεια καλπάζει, με εντολές για διακοπή ηλεκτροδότησης κάθε ημέρα λόγω ανεξόφλητων οφειλών, στη ΔΕΗ αφού αλληλομοίρασαν χρυσά bonus στα golden boys με τους ήδη παχυλούς μισθούς, αποφάσισαν να μπουν και χορηγοί στα Mad Video Awards.

Μια άλλοτε ισχυρή επιχείρηση, που ρύθμιζε την αγορά και αποτελούσε το επίκεντρο του ενεργειακού στρατηγικού σχεδιασμού της χώρας, σήμερα απαξιώνεται πολυεπίπεδα χάρη στα ακριβοπληρωμένα golden boys της κυβέρνησης.

Αντί να βλέπουμε τη ΔΕΗ, πρωταγωνιστή στην ρύθμιση των τιμών ενέργειας προς όφελος του πολίτη, βλέπουμε τα χρήματά που μας, να πηγαίνουν σε φιέστες, με πρωταγωνιστές μπράβους και τραμπούκους. Αυτό είναι κατάντια.


Ειδικότερα, χθες εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, στο πλαίσιο της τελετής των Mad Video Music Awards 2022, με άγριο ξύλο μεταξύ τραγουδιστών και διακοπή της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γνωστοί τράπερ Light και Snik άρχισαν καβγά και πιάστηκαν στα χέρια.

Το αποτέλεσμα ήταν τα βραβεία να διακοπούν, με άνδρες ασφάλειας να παρεμβαίνουν.

Όμως, η έκρηξη τοξικής ματσίλας συνεχίστηκε, καθώς σημειώθηκε και νέα άγρια συμπλοκή, την οποία ακολούθησε νέα διακοπή της εκδήλωσης, που ξεκίνησε και πάλι έπειτα από λίγο.

Exit mobile version