Μάγδα Φύσσα: Βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή αλλά ο φασισμός υπάρχει εκεί έξω
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάγδα Φύσσα: Βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή αλλά ο φασισμός υπάρχει εκεί έξω

SHARE THIS

«Ναι εντάξει βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή αλλά o φασισμός υπάρχει εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε και διάφορες μορφές φασισμού»

Η Μάγδα Φύσσα μίλησε για τον φασισμό που είναι ακόμη παρών, παρά τη φυλάκιση ηγετικών στελεχών της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

«Ναι εντάξει βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή αλλά o φασισμός υπάρχει εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε και διάφορες μορφές φασισμού» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους που το είδε όλος ο ελληνικός λαός».

Η Μάγδα Φύσσα μίλησε στο πλαίσιο του Film Festival Killah-P που διοργανώνεται φέτος με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους από σχολεία και νέους από την Ελλάδα και το εξωτερικό προς τιμήν του αντιφασίστα μουσικού, Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από το μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Exit mobile version