Μάγδα Φύσσα: «Ξαναμαχαιρώνουν» τον Παύλο
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάγδα Φύσσα: «Ξαναμαχαιρώνουν» τον Παύλο

SHARE THIS

«Το ίδιο το παιδί να το ξαναμαχαιρώνουν» δήλωσε η Μάγδα Φύσσα για την προκλητική αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Την οργή της εξέφρασε η μητέρα του δολοφονημένου από ΧΑυγίτες Παύλου Φύσσα, Μάγδα, για την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου, παρά την αντίθεση του εισαγγελέα.

«Υποτίθεται ότι ήταν μέσα στη φυλακή. Η αντίδραση ήταν όλα τα συναισθήματα μαζί που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που νιώθει τόσο πολύ αδικημένος (…) για άλλη μια φορά να τον πατάνε με αυτό τον τρόπο, το ίδιο το παιδί να το ξαναμαχαιρώνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ, η μητέρα του αντιφασίστα τραγουδιστή.

«Δεν είχα καμία τέτοια αίσθηση ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε ένα τέτοιο βούλευμα, γιατί πίστευα ότι… η απόφαση του 2020, που δικαίωσε όλο τον κόσμο και εμάς ταυτόχρονα… ότι θα εκτίσουν την ποινή τους μέχρι να τελειώσει το Εφετείο», πρόσθεσε επισημαίνοντας πως η εκδίκαση στο Εφετείο βρίσκεται σε εξέλιξη «και αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον ένα χρόνο». «Φυσικά και δεν περίμενα κάτι τέτοιο», επανέλαβε.

«Για τους δικαστικούς λοιπόν που τον έβγαλαν έξω, γι’ αυτούς δεν είναι επικίνδυνος ούτε αυτός, ούτε κανένας από αυτούς. Γιατί δεν είναι αυτοί που χάσανε τα παιδιά τους. Δεν είχαν ούτε τους πολυτραυματίες που είχαμε με τους Αιγύπτιους, ούτε με την ανθρωποκτονία του Παύλου, ούτε τίποτα. Εμείς είμαστε αυτοί που την έχουμε πληρώσει, που έχουμε πληρώσει όλο αυτό (…) Λοιπόν, τους βγάλανε έξω γιατί δεν θεωρούν ότι είναι επικίνδυνοι. Ομως θα ήθελα μία μέρα να έρθουν στο δικαστήριο να τους δουν ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου, δεν έχουν μετανοήσει για τίποτε. Ισα ίσα, αντιθέτως που υπερασπίζονται αυτά που κάνανε όλα» είπε η Μάγδα Φύσσα.

Ερωτηθείσα από την ΕΡΤ αν την καθησυχάζει το γεγονός ότι αναμένεται να ασκηθεί έφεση στο βούλευμα, απάντησε: «Οχι, καθόλου. Το ότι μέχρι να ασκηθεί έφεση, τουλάχιστον ένα δίμηνο τρίμηνο θα περάσει. Ωστόσο, ας μας πουν οι δικαστικοί, αυτοί που τον έβγαλαν έξω, από πού θα φύγει να πάει, γιατί στο Δομοκό δεν πρέπει να είναι λογικά (…) Νοσηλευόταν ωραία και από το κέντρο αποκατάστασης θα πάει στο σπίτι του; Γιατί μόνο φυλακή δεν έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος (…) Δεν υπάρχει περίπτωση να τη βρούμε την ηρεμία εμείς. Εμείς τη χάσαμε μια και καλή. Την ηρεμία την έχουν εκείνοι. Θα κάνει και Πάσχα ο άνθρωπος στο σπίτι του. Μια χαρά, εντάξει, αυτό σκεφτήκαμε μάλιστα, να κάνει Πάσχα σπίτι του».

Exit mobile version