Μαίνεται η φωτιά στην Πάρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαίνεται η φωτιά στην Πάρο

SHARE THIS

Η φωτιά κατακαίει θαμνώδεις εκτάσεις που φθάνουν μέχρι τις Λεύκες. Μάλιστα το χωριό των Λευκών, για περίπου τρεις ώρες ήταν χωρίς ρεύμα

Μαίνεται η πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή «Κώστος», στο νησί της Πάρου, ενώ το Πυροσβεστικό Σώμα ανακοίνωσε ότι ενισχύει τις δυνάμεις του.

Η φωτιά κατακαίει θαμνώδεις εκτάσεις που φθάνουν μέχρι τις Λεύκες. Μάλιστα το χωριό των Λευκών, για περίπου τρεις ώρες ήταν χωρίς ρεύμα λόγω του ότι η φωτιά στο πέρασμά της έκαψε κεντρικές κολώνες της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, τέσσερα οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, με τη συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων ΟΤΑ.

Η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κώστος και αμέσως έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα, με δυο αεροσκάφη να πραγματοποιούν ρίψεις.

Στη συνέχεια υπήρξε συνδρομή από τις υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης και από εθελοντές, ωστόσο, ούτε αυτοί στάθηκαν αρκετοί για να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς που άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Exit mobile version