Μαρία Κανελλοπούλου: Ύβρις & βέβηλο να μιλάει κανείς έτσι για τον Μάνο Χατζιδάκι
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Κανελλοπούλου: Ύβρις & βέβηλο να μιλάει κανείς έτσι για τον Μάνο Χατζιδάκι

SHARE THIS

«Ο Μάνος Χατζιδάκις αγαπούσε τους νέους, τα κορίτσια και τα αγόρια, μας έκανε τραπέζια, γελούσαμε και λέγαμε αστεία».

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου σχολίασε μεταξύ άλλων τις προκλητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον σπουδαίο Μάνο Χατζιδάκι, που σήκωσαν κύμα αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως «είναι ύβρις και βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Μάνο Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο».

«Δεν έχω κάνει καμιά σπουδαία καριέρα. Είμαι βιοπαλαιστής της τέχνης. Κέρδισα το ψωμί μου κάνοντας μερικά πράγματα στο θέατρο αλλά όχι όσα ονειρεύτηκα. Έκανα τις επιλογές μου με βάση το μεροκάματο, την επιβίωση. Και αυτό είναι μεγάλο φρένο. Όταν έφτανε η ώρα να μιλήσω για το οικονομικό ήθελα να πεθάνω. Αν και όποτε έλεγα ότι τα χρήματα ήταν λίγα, πάντα κέρδιζα», είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha.

Όσον αφορά τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και τη δίκη του σχολίασε: «Είναι τραγική η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη και η νομική παρουσία. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, έχει αυτιά και ακούει. Ελπίζω να ακούει και ο δικηγορικός σύλλογος».

«Έχω την ευτυχία να έχω συνεργαστεί με τον Μάνο Χατζιδάκι στην περίφημη Πορνογραφία. Είναι πολύ βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Μάνο Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο. Ο Μάνος Χατζιδάκις αγαπούσε τους νέους, τα κορίτσια και τα αγόρια, μας έκανε τραπέζια, γελούσαμε και λέγαμε αστεία. Είναι ύβρις και τρομακτικά βέβηλο. Αφήνεται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως όλοι όσοι ασχολούνται με την τέχνη είναι κάπως ανώμαλοι, μην τρελαθούμε» συμπλήρωσε τέλος η Μαρία Κανελλοπούλου.

Exit mobile version