«Μας έκαψαν Σαταν*δες»: Η Ελεύθερη Ώρα συνδέει τις φωτιές με την… συναυλία των Iron Maiden!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μας έκαψαν Σαταν*δες»: Η Ελεύθερη Ώρα συνδέει τις φωτιές με την… συναυλία των Iron Maiden!

SHARE THIS

Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα, οι φωτιές έπονται των συναυλιών των Maiden καθώς κάθε φορά που έρχονται, ακολουθεί και μία καταστροφική πυρκαγιά.

Ενόσω οι πολίτες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής από τα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν τα τελευταία 24ωρα, με πολλούς να βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να έχουν υποστεί ζημιές, η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», στο πρωτοσέλιδό της τα ρίχνει στη συναυλία των Iron Maiden που έγινε στο ΟΑΚΑ το προηγούμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα, οι φωτιές έπονται των συναυλιών των Maiden καθώς κάθε φορά που έρχονται στην χώρα μας για συναυλία, ακολουθεί και μία καταστροφική πυρκαγιά.

Όχι μόνο στην Πεντέλη αλλά και τότε στο Μάτι, αφού τρεις μέρες μετά τη Μαλακάσα το 2018, κάηκε το Μάτι και φέτος, τρεις μέρες μετά το ΟΑΚΑ, κάηκε η Πεντέλη!

Με αναφορά ένα προφητικό email που δέχθηκε η εφημερίδα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στην Πεντέλη, σημειώνεται ότι στη φετινή τους συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».

Ο μόνος σχολιασμός που θα σήκωνε η υπόθεση είναι «Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια, μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που ‘χει η αγάπη, ωραία που ‘ναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία. Τόση ψυχεδέλεια».


Exit mobile version