Ματατζής σε δικηγόρο: “Δικηγόρος της μάνας σου είμαι, την π…α ρε”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματατζής σε δικηγόρο: “Δικηγόρος της μάνας σου είμαι, την π…α ρε”

SHARE THIS

Περιστατικά βίας και χυδαίας συμπεριφοράς από τους ματατζήδες ήταν χθες μερικά απ' όσα είδαμε στην αντιδημοκρατική παρεμπόδιση της διαδήλωσης για τα δικαιώματα του απεργού πείνας

Την δημοκρατική παιδεία, που διέπει τα σώματα ασφαλείας επέδειξε στην χθεσινή πορεία ματατζής, ο οποίος χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα προχώρησε σε χυδαίες εκφράσεις σε βάρος δικηγόρου, που ασκούσε το συνταγματικό του δικαίωμα και διαδήλωνε.

Την ώρα, που οι δυνάμεις καταστολής επιτίθενται σε μπλοκ νομικών, παρασύρουν και έναν από τους συγκεντρωμένους, που φωνάζει “δικηγόρος είμαι, δικηγόρος”, για να ξεφύγει. Τότε ένας άνδρας των ΜΑΤ συνεχίζει να τον σπρώχνει με βία και τον πιάνει η κάμερα να απαντά: “Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, την π…τάνα”.

Το περιστατικό αυτό, αποτυπώνει για ακόμη μια φορά τον φανατισμό, αλλά και τον χουλιγκανισμό που διέπει τις πρακτικές και τη νοοτροπία της ΕΛΑΣ, η οποία αισθάνεται ότι δικαιούται να χτυπά αδικαιολόγητα, να βρίζει και να χλευάζει τους ανθρώπους, με των οποίων τους φόρους συντηρείται.

Exit mobile version