Μαθήματα κουλτούρας βιασμού από ανώτερο αξιωματικό: «Ποιος γα..ει τους φαντάρους;»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθήματα κουλτούρας βιασμού από ανώτερο αξιωματικό: «Ποιος γα..ει τους φαντάρους;»

SHARE THIS

Είπε στους φαντάρους ότι προκαλούν τον κλέφτη όταν αφήνουν προσωπικά αντικείμενα ανεπιτήρητα. «Όπως ακριβώς μια γκόμενα που φοράει το μίνι μέχρι το μουν@@» προκαλεί τον βιαστή!»

Επικίνδυνες, απαράδεκτες πατριαρχικές δηλώσεις με μπόλικη δόση τοξικής αρρενωπότητας, που προάγουν την κουλτούρα του βιασμού, έκανε ανώτερος αξιωματικός σε αναφορά, σε φαντάρους.
Είναι γνωστές τέτοιου είδους άθλιες πρακτικές, που έχουν τις ρίζες τους βαθιά στον σεξισμό, και στην πατριαρχία, η οποία μαθαίνει τους άντρες, από αγόρια ακόμη πως η βία, το… αντριλίκι, το «καψόνι» κοκ «πρέπει» να είναι ίδιον του χαρακτήρος ενός αρσενικού. Κάθε μορφής βία δηλαδή, είναι αποδεκτή -σε ορισμένα μεσαιωνικά μυαλά-, αν προέρχεται από άντρα.
Πιο συγκεκριμένα, σε καταγγελία που έκανε το Δίκτυο «Σπάρτακος», αναφέρεται ότι ανώτερος αξιωματικός είπε χαρακτηριστικά την έκφραση: «Όπως ακριβώς μια «γκόμενα που φοράει το μίνι μέχρι το μουν@@» προκαλεί τον βιαστή!». Προάγοντας το φρικτό πρόσχημα πολλών βιαστών, ότι τα ρούχα του θύματος «προκάλεσαν»  τον βιασμό της. Επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην ίδια.

Αναλυτικά η καταγγελία

Σύγχρονη Ηθική Διαπαιδαγώγηση σε Μιλιταριστικό Περιτύλιγμα.
Η Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπττει τι ακριβώς σημαίνει Ελληνικός Στρατός το 2021.
Εκμετάλλευση και Καταπίεση, φασιστικής έμπνευσης συλλογικές ποινές για ατομικά παραπτώματα, Σεξισμός και προπαγάνδιση Κουλτούρας Βιασμού!
Πρωταγωνιστές σε όλα αυτά Ανώτεροι Αξιωματικοί.
Είναι ο Στρατός του Μητσοτάκη και του Παναγιωτόπουλου.
Ο Στρατός που Υπερασπίζεται τις Αξίες του Δυτικού Πολιτισμούς όπως υποστηρίζει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Φλώρος!
Αυτοί θα πάνε στο Μάλι και στη Μέση Ανατολή να «εκπολιτίσουν» τους λαούς, τονίζει με νόημα το στην καταγγελία το Δίκτυο «Σπάρτακος».

Η επιστολή καταγγελίας

Ανώτερος Αξιωματικός της 79 ΤΕ προάγει κουλτούρα βιασμού στην πρωινή αναφόρα, παρουσία περισσότερων από  70 συνφάνταρων. Αφού μοίρασε φυλακές στους «παλιούς» στρατιώτες λέγοντας χαρακτηριστικά :
«Σας γαμ@@ ο στρατοπεδάρχης και δεν σας γαμ@@ εγώ, δηλαδή είναι σαν να μου γαμ@@ την γυναίκα άλλος», είπε αναφερόμενος στις φυλακές που έριξε ο στρατοπεδάρχης.
Συνέχισε λέγοντας στους νέους ότι προκαλούμε τον κλέφτη όταν αφήνουμε προσωπικά αντικείμενα ανεπιτήρητα.
Όπως ακριβώς μια «γκόμενα που φοράει το μίνι μέχρι το μουν@@» προκαλεί τον βιαστή!
-«Εσείς παιδιά αν το βλέπατε αυτό, δεν θα ρίχνατε έναν πούτ@@;
Και μετά φταίει ο βιαστής…» είπε χαρακτηριστικά.
Απαράδεχτες και επικίνδυνες δηλώσεις από τον Ανώτερο Αξιωματικό (!) τον οποίο υποτίθεται πως πρέπει να σεβόμαστε και να εκτελούμε τις διαταγές του.
«Το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις καταγγελίες;», αναρωτιέται το Δίκτυο «Σπάρτακος».
«Εμείς καλούμε τους συναδέλφους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Οι γονείς πρέπει να αντιδράσουν και να παραπονεθούν.
Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ και της ΑΣΔΕΝ για να σταματήσουν όλα αυτά και να ληφθούν μέτρα.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Πρέπει να Αγωνιστούμε.»
Exit mobile version