Ματσούκα για τον θάνατο της 8χρονης Όλγας: Μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα ο ρατσισμός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματσούκα για τον θάνατο της 8χρονης Όλγας: Μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα ο ρατσισμός

SHARE THIS

«Είναι σοκαριστικό, δεν το πιστεύεις. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός μέσα σ' άλλα.

Η γνωστή ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα, μίλησε ανοιχτά για κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις και μεγάλες αντιδράσεις, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού».

Η ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στον τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας, που εγκλωβίστηκε σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι και μετά το φρικτό θάνατό της, όχι απλά δε βοηθήθηκε, αλλά αντιμετωπίστηκε απάνθρωπα.

Όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά: «Είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε αυτό το 8χρονο κοριτσάκι από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Έχουμε την εικόνα αυτής της πραγματικότητας. η οποία είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό, δεν το πιστεύεις. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εάν ήταν ένα παιδάκι που δεν ήταν Ρομά θα το αντιμετώπιζαν έτσι. Δεν μπορώ να το πιστέψω διαφορετικά. Να πάνε να το κλωτσάνε στο τέλος, δεν γίνεται».

Exit mobile version