Μαυροειδάκος για Νέα Σμύρνη: Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι η πιο αγαπητή στον κόσμο – Κακώς πήγε εκεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαυροειδάκος για Νέα Σμύρνη: Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι η πιο αγαπητή στον κόσμο – Κακώς πήγε εκεί

SHARE THIS

Μία ανορθόδοξη άποψη με την οποία λίγοι θα συμφωνούσαν σήμερα, εξέφρασε ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος που δήλωσε χθες ότι «την πατησαν με το κλομπ επειδή τραβάγανε με κινητό» χαρακτήρισε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. «την πιο αγαπητή στον κόσμο», μία αντιδημοφιλής άποψη αν κρίνει κανείς τις ολοένα και αυξανόμενες καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία.

Σύμφωνα με την «ανάγνωση» του βίντεο από κ. Μαυροειδάκο, οι αστυνομικοί στο βίντεο, ζητούν λεκτικά από τον νεαρό να παραμείνει, για να συλληφθεί, ενώ εκείνος προσπαθεί να φύγει.

«Αυτοί που τραβάνε το βίντεο γιατί δεν κατέγραψαν την επίθεση προς τους αστυνομικούς;», πρόσθεσε συντασσόμενος με το αφήγημα περί προσπάθειας του νεαρού να αφαιρέσει τον οπλισμό του αστυνομικού, γεγονός που δεν αποδεικνύεται από καμία μαρτυρία των πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο αλλά ούτε και των βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν είναι η καλύτερη εικόνα αστυνομικού», είπε για τις εικόνες που καταγράφηκαν στα βίντεο, τόνισε όμως πως είναι σωστή «η διαδικασία της σύλληψης όμως, ο αστυνομικός θα προφυλάξει τον οπλισμό του».

«Η ομάδα που έκανε καλέσματα περίμενε τους αστυνομικούς για να κάνει επεισόδια», υποστήριξε, κατηγορώντας τους δικηγόρους για «πολλή ευαισθησία».

«Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι η πιο αγαπητή στον κόσμο, όμως κακώς πήγε εκεί. Δεν είναι αποστολή της να παίρνει μέτρα κατά του κορονοϊού. Δεν είναι για διαχείριση πλήθους, δεν είχε ούτε κρότου λάμψης» τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος. Σύμφωνα τέλος με τον ίδιο, είναι «σύννομο κατά τη διάρκεια της σύλληψης να κάνει χρήση της ράβδου, όμως αν έχει ξεφύγει, θα το πουν τα δικαστήρια».

Exit mobile version