Μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς «συμπαραστάτες» σε γυναίκες που έκαναν μαστεκτομή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς «συμπαραστάτες» σε γυναίκες που έκαναν μαστεκτομή

SHARE THIS

Με την κίνηση αυτή στηρίζονται σωματικά και συναισθηματικά οι γυναίκες και παίρνουν δύναμη για να παλεύουν και να κρατάνε μαζί τους την «καρδιά» ως δώρο από… καρδιάς.

Μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς, μια κίνηση αλληλεγγύης από γυναίκες σε γυναίκες. Τα μαξιλάρια αυτά έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται κάτω από το μπράτσο, για να απαλύνουν τον πόνο, μετά από επέμβαση μαστεκτομής, αλλά και για την πρόληψη σχηματισμού οιδήματος. 

30 μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς για γυναίκες με μαστεκτομή έγιναν δωρεά προ ολίγων ημερών και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Τα μαξιλάρια αυτά παρέδωσε η Β’Αντιπρόεδρος της AWOG, Μαρκέτου Γεωργία.

Η Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος και οι γυναίκες που την απαρτίζουν μοιράζονται την θετική τους σκέψη, την ενέργεια και την αγάπη τους με όσες παλεύουν με το τέρας του καρκίνου και υποβάλλονται σε μαστεκτομή.

Χιλιάδες μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς, με όμορφα χρώματα, μαλακή υφή και γεμισμένα με βαμβάκι έχουν ραφτεί τα τελευταία χρόνια από τα μέλη του AWOG και παραδίδονται σε νοσοκομεία ανά την Ελλάδα και χαρίζουν σε πολλές γυναίκες απλόχερα χαμόγελα.

Με την κίνηση αυτή στηρίζονται και συναισθηματικά οι γυναίκες και παίρνουν δύναμη για να παλεύουν και να κρατάνε μαζί τους την καρδιά ως δώρο από… καρδιάς.

Exit mobile version