«Με έσπαγε συστηματικά στο ξύλο» δήλωσε η πρ. σύζυγος του Δόξα, που παραιτήθηκε από το YFSF
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Με έσπαγε συστηματικά στο ξύλο» δήλωσε η πρ. σύζυγος του Δόξα, που παραιτήθηκε από το YFSF

SHARE THIS

Την απόφαση του να αποχωρήσει από το Your Face Sounds Familiar εκφράζει ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για κακοποίηση.

Την απόφαση του να αποχωρήσει από το Your Face Sounds Familiar εκφράζει ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα όπου φιλοξενεί δηλώσεις της πρώην συζύγου του στις οποίες των κατηγορεί για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι.

Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα το Zougla.gr που δημοσίευσε μέρη της μήνυσης που κατέθεσε η πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή και καταγγέλει ότι υπέφερε αυτή τη βάναυση συμπεριφορά ακόμα και όταν το μωρό της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Όπως η ίδια δήλωσε ο Κώστας Δόξας είχε ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού για ασήμαντες αφορμές.

Όπως καταγγέλλει η Μαρία Δεληθανάση: «Από το τέλος του 2018 ζω με το παιδί μου στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και δεν θα είχα λόγο να κάνω μετακόμιση αν τα πράγματα ήταν καλά. Και στις αρχές του ΄20 επέστρεψε με σκοπό να δοκιμάσουμε και πάλι. Αλλά, όταν επέστρεφε, γινόντουσαν όλο και πιο σοβαρά πράγματα, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε τον Απρίλιο του 2020.

»Ήταν ένα πολύ έντονο περιστατικό βίας, με γροθιές στο πρόσωπό μου, με κλωτσιές στο σώμα μου, με έπιανε και με χτυπούσε στην ντουλάπα, στον τοίχο, στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης υπήρχαν περιστατικά σωματικής βίας και μου έλεγε ότι για όλα φταίω εγώ».

Η Δεληθανάση μίλησε στον φακό και παρέθεσε την ιστορία της:

Όπως περιγράφει, το τελευταίο βίαιο περιστατικό σε βάρος της σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2020 στη Θεσσαλονίκη, με τον τραγουδιστή να της επιτίθεται και να την ξυλοκοπεί, και την καταγγέλλουσα να καταλήγει στο νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου. Πιο συγκεκριμένα:

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο τον Απρίλιο του 2020 με τον τραγουδιστή να βγαίνει, για ακόμα μια φορά, εκτός εαυτού επειδή η σύζυγός του… τόλμησε να τον ρωτήσει με ποια συνομιλούσε στο τηλέφωνο.

Η περιγραφή σοκάρει:

«Χτύπησε τότε το τηλέφωνό του και ήταν μια γυναίκα και συζητούσαν πότε θα πάει εκείνος στην Κρήτη και, όταν το ανακάλυψα, του ζήτησα εξηγήσεις νιώθοντας εξαπατημένη και σαφώς εκνευρισμένη: “Μα είναι δυνατόν; Έχουν γίνει τόσα, έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα μιλάς με τη Μ.Π. και της επιτρέπεις να σε παίρνει τηλέφωνα και να μιλάς μέσα στο ίδιο μου το σπίτι; Μου λες ψέματα για όλα”. Τότε, ενώ το παιδί κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, υπήρχε έντονος διάλογος, άρχισε να με χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές, μου χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στην ντουλάπα, μου έδινε χαστούκια και γροθιές στο πρόσωπο, μου έσκισε το κάτω χείλος και άρχισε να τρέχει αίμα, μου έδωσε γροθιά στο μάτι, με κλοτσούσε στο σώμα, μου τραβούσε τα μαλλιά και με τα χέρια του μου έσφιγγε τους καρπούς μου με όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να μου τους σπάσει, ταυτόχρονα με έφτυνε στο πρόσωπο και με έβριζε: “Παλιοπουτάνα, δεν θα μου κάνεις εσύ κουμάντο στη ζωή μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι, μωρή καριόλα;”.

»Έφυγα αμέσως τρέχοντας έντρομη από το σπίτι γύρω στις 00:30 το βράδυ. Μπήκα στο αυτοκίνητο και ενημέρωσα αμέσως την ξαδέρφη μου, η οποία με συνόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”, όπου έκανα εξετάσεις».

Μερικές από τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν:

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το show του ΑΝΤ1 “προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας. Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά”.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο».

Exit mobile version