Με σκάφος του Λιμενικού πήγε για δείπνο με celebrities στην Αντίπαρο ο πρωθυπουργός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκάφος του Λιμενικού πήγε για δείπνο με celebrities στην Αντίπαρο ο πρωθυπουργός

SHARE THIS

Μετά τα ερωτήματα πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα, η πρωινή εκπομπή του Ant1 με έκανε γνωστό πως χρειάστηκε σκάφος του Λιμενικού ώστε να μεταφερθούν στο Δεσποτικό

Σύμφωνα με τον Ant1 o Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δέσμευσαν σκάφος του Λιμενικού, προκειμένου να παραβρεθούν σε ιδιωτικό δείπνο με ξένους celebrities σε έρημο νησάκι πολύ κοντά στην Αντίπαρο.

Μετά τα ερωτήματα πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα, η πρωινή εκπομπή του Ant1 με έκανε γνωστό πως χρειάστηκε σκάφος του Λιμενικού ώστε να μεταφερθούν στο Δεσποτικό, έρημο νησάκι κοντά στην Αντίπαρο όπου είχε προετοιμαστεί το «δείπνο».

Όπως μετέδωσε το κανάλι, το ζεύγος Μητσοτάκη πήγε απευθείας στο Δεσποτικό με σκάφος του Λιμενικού το απόγευμα της Κυριακής και οι λιμενικοί παρέμειναν στο νησάκι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να επιστρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον κάλεσαν το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Αντίπαρο, όπου ήδη βρίσκονταν η παρέα των πάμπλουτων και ισχυρών Αμερικανών, μεταξύ των οποίων ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος και ο Μπάρι Ντίλερ, ιδιοκτήτης της Paramount, με την σύζυγο του, διάσημη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται πως μιλάμε για ιδιωτικό δείπνο και όχι κάποια επίσημη πρωθυπουργικη υποχρέωση του πρωθυπουργού, καθώς δείπνησε με του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ, τη συζύγό του κορυφαία σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ, τους Τομ Χάνκς, Ρίτα Γουίλσον και τον δημοσιογράφο του CNN Άντερσον Κούπερ.

Exit mobile version