Με… στρατό και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας σκέφτεται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την κακοκαιρία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με… στρατό και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας σκέφτεται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την κακοκαιρία

SHARE THIS

Copy-paste μέτρα Χαρδαλιά-κορονοϊού φαίνεται να παίρνει η κυβέρνηση και ο Στυλιανίδης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Πρωτοφανή μέτρα για τη σφοδρή κακοκαιρία «Μπάλλος» εισηγήθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Αττική αλλά και σε πολλές περιοχές της περιφέρειας.

Copy-paste μέτρα Χαρδαλιά-κορονοϊού φαίνεται να παίρνει η κυβέρνηση και ο Στυλιανίδης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Όπως λέει και το γνωμικό: «Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει»

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο κ. Στυλιανίδης εισηγείται το κλείσιμο του Κηφισού (εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας) και στα δύο ρεύματα, με την Αστυνομία και τον Στρατό να βγαίνουν στους δρόμους για να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στους πολίτες.

Ακόμα, εισηγήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας το κρίσιμο τρίωρο 3:00-6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς η κακοκαιρία θα πλήξει πολλές περιοχές της Αττικής, κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών και την εργασία εξ αποστάσεως, με εξαίρεση τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων και επίταξη μηχανημάτων έργου.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν έως και την Παρασκευή, ενώ απόψε κατά τη διάρκεια της νύχτας οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πολλές βροχές και καταιγίδες.

Exit mobile version