Με_την_Γεωργια: «Μιλάμε για συγκάλυψη, για αδικία, για απουσία δικαιοσύνης!»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με_την_Γεωργια: «Μιλάμε για συγκάλυψη, για αδικία, για απουσία δικαιοσύνης!»

SHARE THIS

Τα social media στέκονται για ακόμη μια φορά στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα, που βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της.

Σοβαρά λάθη τόσο στον χρόνο λήψης, όσο και στη διαχείριση των δειγμάτων που μπορούν να επηρεάσουν ακόμη και τα αποτελέσματα καταλογίζει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Μετά τις διαρροές από τον κύκλο του κατηγορουμένου περί αρνητικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου, ο τεχνικός σύμβουλος που ορίστηκε από την πλευρά της κοπέλας εξηγεί ότι υπήρξαν απώλειες ως προς τα στοιχεία των ούρων. Και αυτό γιατί, το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου, η δειγματοληψία το βράδυ της Κυριακής, ενώ η παράδοση στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας. Υπενθυμίζεται, ότι δεν της πήραν αίμα, μόνο ούρα για τις εξετάσεις της. Σημειώνεται ότι τα ούρα κρατούνταν στο ψυγείο του Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπως δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα thesstotady.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη σε αυτές τις 18 ώρες υπάρχει η πιθανότητα να έχουν χαθεί τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ναρκωτικές ουσίες ή το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

«Πήραν το δείγμα μετά από 18 ώρες. Ουσιαστικά δεν θα έβγαινε θετικό το χάπι του βιασμού μετά από τόσες ώρες, αυτό ισχύει. Υπήρξαν σαφώς απώλειες στη διαχείριση των δειγμάτων», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος, ο οποίος επανέλαβε ότι ενδεχομένως θα ζητηθεί επανεξέταση των αποτελεσμάτων, αφού πρώτα δει ο ίδιος τον φάκελο που κατατέθηκε σήμερα στην ανακρίτρια.

«Θέλω να έχω εικόνα των πραγματικών αποτελεσμάτων. Αύριο το πρωί θα τα πάρει ο δικηγόρος από την ανακρίτρια. Πιθανότατα να ζητήσουμε να γίνει η επανάληψη της εξέτασης», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, υπογραμμίζοντας, επίσης, ότι «ο ορισμός του βιασμού δεν χρειάζεται να εμπεριέχει ναρκωτικές ουσίες, ακόμη και με αλκοόλ μπορεί να συμβεί. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ναρκωτικά».

Κλείνοντας, ο τεχνικός σύμβουλος επισήμανε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε από πλευράς μας για να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Στο πλευρό της Γεωργίας η κοινωνία

Με τα νεότερα στοιχεία για τις τοξικολογικές να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πολλοί είναι οι χρήστες των social media που ήδη έχουν ξεκινήσει σχολιάζουν ντροπιαστικά και εξοργιστικά πράγματα κάτω από δημοσιεύσεις της Γεωργίας, εξαπολύοντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά της κοπέλας.

Ευτυχώς όμως, τα σχόλια που τάσσονται υπέρ της 24χρονης είναι πολλά, οι άνθρωποι που ακόμη πιστεύουν σε αυτή και στέκονται στο πλευρό της είναι πολλοί και μας γεμίζουν αισιοδοξία με το hashtag #Με_Την_Γεωργια, ενώ καλούν μάλιστα τον κόσμο να στηρίξουν τη Γεωργία στην κρίσιμη αυτή στιγμή της υπόθεσής της.

 

 

Exit mobile version