Μέγαρα: Λίγες μέρες μετά την φρικτή κακοποίηση της Μπουμπού, χτύπησαν το φιλαράκι της
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέγαρα: Λίγες μέρες μετά την φρικτή κακοποίηση της Μπουμπού, χτύπησαν το φιλαράκι της

SHARE THIS

«Ο δολοφόνος είναι εκεί κοντά. Στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στα Μέγαρα Αττικής», καταγγέλλει η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτος Παλμός»

Η μία την άλλοι διαδέχονται οι κτηνωδίες στην χώρα μας, αφού λίγες ημέρες μετά την φρικτή κακοποίηση και θανάτωση της αδέσποτης σκυλίτσας, στο ίδιο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή στα Μέγαρα, η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτος Παλμός» βρήκε τραυματισμένο σοβαρά στο μάτι ένα αδέσποτο σκυλάκι που ήταν ο κολλητός της φίλος.

(Προσοχή! Οι παρακάτω εικόνες και περιγραφές κακοποίησης μπορεί να ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες)

«Ο δολοφόνος είναι εκεί κοντά. Στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στα Μέγαρα Αττικής. Πλέον δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να καταλάβουμε πως υπάρχει ένας εγκληματίας εκεί κοντά. Θα βρεθεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο», αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτος Παλμός».

Σημειώνεται ότι λίγες μόλις ημέρες πριν, στις 28 Ιανουαρίου στο ίδιο σημείο βρέθηκε νεκρή και κακοποιημένη η αδέσποτη σκυλίτσα Μπουμπού. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία πάρθηκαν αποτυπώματα από το σιδερένιο παλούκι και η Μπουμπού μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο.

Για την κακοποίηση σκύλου στα Μέγαρα δόθηκε εντολή από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών δόθηκε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Exit mobile version