Μέγαρα: Νεκρός άστεγος μετά από φωτιά σε κτίριο
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέγαρα: Νεκρός άστεγος μετά από φωτιά σε κτίριο

SHARE THIS

Πιθανόν να είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί από την έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής.

Την κρατική αναλγησία απέναντι σε αδύναμους, αποδεικνύει με τον πιο δραματικό τρόπο η είδηση ότι ένας άστεγος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου είχε βρει καταφύγιο από την παγωνιά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στο News 24/7 ο Θοδωρής Παναγιωτίδης ένας άντρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων και πιθανόν μετανάστης, έχασε την ζωή του ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Ο χώρος λειτουργούσε παλιά ως εκκολαπτήριο και πτηνοτροφική μονάδα και σε αυτόν είχαν βρει καταφύγιο μετανάστες. Πιθανόν να είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί από την έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι περισσότεροι πρόλαβαν να βγουν έξω εκτός από έναν άντρα που εντοπίστηκε νεκρός από τους πυροσβέστες. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν έξι άντρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα.

Exit mobile version