Μεσαίωνας: Στο νοσοκομείο 18χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό από σύζυγο και σόι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσαίωνας: Στο νοσοκομείο 18χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό από σύζυγο και σόι

SHARE THIS

Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας μόλις λίγες μέρες μετά τη δολοφονία μιας 29χρονης από τον σύζυγό της στην ίδια περιοχή...

Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε χθες αργά το μεσημέρι στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης μια 18χρονη κοπέλα, καθώς υπέστη πολλαπλά τραύματα από το σύζυγό της, την πεθερά και τον κουνιάδο της που φέρονται να την ξυλοκόπησαν.

Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας μόλις λίγες μέρες μετά τη δολοφονία μιας 29χρονης από τον σύζυγό της στην ίδια περιοχή.

Ο απίστευτος ξυλοδαρμός διαπράχθηκε, όπως μεταδίδει το e-evros, στην περιοχή Άβαντος, με τη νεαρή γυναίκα να μεταφέρεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο της πόλης από συγγενείς με ιδιωτικό όχημα, γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων προκειμένου να εξακριβωθούν οι βλάβες που υπέστη, ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς, για τα αίτια που προκάλεσαν την πρωτοφανή κακοποίησή της.

Exit mobile version