Μεσήλικας στη Θεσσαλονίκη παρενοχλούσε 16χρονη μαθήτρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσήλικας στη Θεσσαλονίκη παρενοχλούσε 16χρονη μαθήτρια

SHARE THIS

Κινούμενη για το σχολείο της, την ώρα που μπήκε σε ένα στενό διαπίστωσε ότι την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του ο ίδιος άντρας. Εκείνος της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου».

Σοκάρει το νέο περιστατικό παρενόχλησης ανήλικης, που σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία που έγινε από μια 16χρονη μαθήτρια και τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, η 16χρονη μαθήτρια πήρε το λεωφορείο για να πάει Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης, καθώς φοιτά στην Α΄Λυκείου.

Δεν πρόλαβε το λεωφορείο που παίρνει καθημερινά και επιβιβάστηκε σε ένα άλλο, κατεβαίνοντας σε μια κοντινή στάση, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Συκεών.

Πήγε σε ένα καφέ για να ρωτήσει πως θα πάει στο σχολείο της και ένας μεσήλικας της πρότεινε να την πάει με το αυτοκίνητό του.

Η μαθήτρια φυσικά αρνήθηκε όμως εκείνος επέμεινε λέγοντας: «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ». Η 16χρονη αποχώρησε χωρίς να πει άλλη κουβέντα.

Κινούμενη για το σχολείο της, την ώρα που μπήκε σε ένα στενό διαπίστωσε ότι την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του ο ίδιος άντρας. Τότε την πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου».

Η κοπέλα επέστρεψε στο καφέ που είχε ρωτήσει νωρίτερα την κατεύθυνση για το σχολείο της και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο πατέρας της 16χρονης έφτασε στο σημείο και στη συνέχεια πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει το πρόσωπο του άγνωστου άντρα και προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν.

Exit mobile version