Μεσολόγγι: Πυροβόλησε για να διώξει τα παιδιά που έπαιζαν και τραυμάτισε ένα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Πυροβόλησε για να διώξει τα παιδιά που έπαιζαν και τραυμάτισε ένα

SHARE THIS

Ένας ανήλικος τραυματίστηκε από τα σκάγια ενός 55χρονου που πυροβόλησε για να εκφοβίσει μια παρέα παιδιών που έπαιζαν

Πρόκειται για το δεύτερο σοβαρό περιστατικό με καραμπίνα που αφορά παιδιά. Ένας 55χρονος πυροβόλησε για να εκφοβίσει μια παρέα παιδιών που τον ενοχλούσε παίζοντας, αλλά τα σκάγια βρήκαν έναν ανήλικο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραγική κατάληξη.

Το περιστατικό, συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο για να αναγκάσει τα παιδιά να φύγουν κάτω από το σπίτι του. Όμως, ο ανήλικος δέχθηκε σκάγια στην πλάτη και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Χρειάστηκε, όμως, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του τα αφαιρέσουν οι γιατροί.

Μετά την κατάθεση που πήραν από το αγόρι, οι αστυνομικοί του σταθμού συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης τον 55χρονο.

Το όπλο του κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Παρόμοιο περιστατικό και στον Πύργο, χωρίς τραυματισμό

Και στον Πύργο, ένας ηλικιωμένος άνδρας ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν κάποια παιδιά έξω από το σπίτι του και τα απείλησε με καραμπίνα, το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Δεξαμενής.

Οι ανήλικοι μόλις αντιλήφθηκαν τον ηλικιωμένο φοβήθηκαν κι άρχισαν να τρέχουν για να κρυφτούν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο εν λόγω άνδρας έχει δημιουργήσει ξανά στο παρελθόν τέτοιου είδους περιστατικά.

Exit mobile version