Μεσολόγγι: Προκλητική παρουσία του ΧΑυγίτη Μπαρμπαρούση σε εκδήλωση (Video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Προκλητική παρουσία του ΧΑυγίτη Μπαρμπαρούση σε εκδήλωση (Video)

SHARE THIS

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Κ. Μπαρμπαρούσης, κατέθεσε στεφάνι στον κήπο των Ηρώων, στο Μεσολόγγι.

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πρώην μέλος του ακροδεξιού νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, βρίσκεται εκτός φυλακής.

Συνεχίζοντας την προκλητική συμπεριφορά του και όντας στέλεχος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, “Εθνικό Kόμμα – Έλληνες” κατέθεσε στεφάνι στον κήπο των Ηρώων στις εκδηλώσεις της Εξόδου, στο Μεσολόγγι.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως κανείς από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών δεν αντέδρασε. Ανενόχλητος στάθηκε δίπλα σε ένστολους προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα που δεν ξεχνάει πως ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με το φασισμό.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που μισούν τους ανθρώπους με διαφορετικό χρώμα, θρησκεία, φυλή και σεξουαλικό προσανατολισμό εμείς θα είμαστε στους δρόμους να φωνάζουμε για έναν κόσμο συμπερίληψης και δικαιοσύνης.

Σε ανακοίνωση που έβγαλε η ΚΟΒ Μεσολογγίου υπογραμμίζει:

Οι απόγονοι των δωσίλογων και προδοτών της ναζιστικής κατοχής, οι υμνητές της χούντας, οι κήρυκες της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του φασισμού, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά των μεγαλοεπιχειρηματιών, δεν πρέπει να έχουν θέση πουθενά, ούτε να παρουσιάζονται ως τιμητές των λαϊκών αγώνων.

Με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής και των άλλων πολιτικών δυνάμεων που παρευρίσκονταν στο ίδιο σημείο σφυρίζοντας αδιάφορα, δόθηκε πάτημα στους καταδικασμένους φασίστες να ξαναβγούν στο προσκήνιο”.

Exit mobile version