Μέχρι τέλους στηρίζει την Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη ο Μητσοτάκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τέλους στηρίζει την Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη ο Μητσοτάκης

SHARE THIS

Ακόμα και αν ο Λιγνάδης είναι επιλογή της κ. Μενδώνη και μόνο, μετά από την κάλυψη που της προσφέρει το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός έχει ξεκάθαρα αποφασίσει να ταυτιστεί με αυτή την επιλογή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου έδειξε την πλήρη στήριξή του προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση Λιγνάδη, ρίχνοντας ξανά τις ευθύνες στην αντιπολίτευση:  “Είμαστε συλλογικό όργανο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την αποπομπή των μισών υπουργών”.

Μάλιστα, παρά τον τραγικά λανθασμένο χειρισμό της υπόθεσης, ο πρωθυπουργός προέτρεψε τους υπουργούς να στηρίξουν την Λίνα Μενδώνη, δηλώνοντας: “Είμαστε ένα συλλογικό όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα”.

Απευθυνόμενος επίσης στους υπουργούς τους είπε “θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων”.

Απ’ ότι φαίνεται η επιλογή Λιγνάδη δεν βαραίνει μάλλον μόνο την Υπουργό Πολιτισμού, αλλά ακόμα και αν είναι μονάχα δική της επιλογή μετά από την κάλυψη, που της προσφέρει το Μαξίμου έχει ξεκάθαρα αποφασίσει να ταυτιστεί με αυτή την επιλογή.

Exit mobile version