Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του

SHARE THIS

Μακραίνει η τραγική λίστα των θυμάτων της έμφυλης βίας - Μία ακόμη γυναικοκτονία, η 12η για φέτος σημειώθηκε στην Κρήτη.

Μία ακόμη γυναικοκτονία, η 12η για φέτος, συγκλονίζει τη χώρα, αφού μία ακόμη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια στην Κρήτη, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τέλος δεν έχει η πανδημία της έμφυλης βίας στη χώρα μας, όπως μαρτυρά η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην Ιεράπετρα όπου ένας 54χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη σύζυγό του, με την οποία είχαν 4 παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της και εκείνη έχασε τη μάχη για τη ζωή της, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται μάλιστα να διαπραγματεύεται την παράδοσή του! Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη γυναικοκτονία στην Κρήτη μέσα σε λίγους μήνες, καθώς στις 8 Αυγούστου, 49χρονος σκότωσε πυροβολώντας πισώπλατα με καραμπίνα, την 47χρονη Σταυρούλα Σιραγοπούλου.

Exit mobile version