Μία μέρα μετά και έπειτα από αντιδράσεις ο Μητσοτάκης τοποθετείται για Καραϊβάζ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία μέρα μετά και έπειτα από αντιδράσεις ο Μητσοτάκης τοποθετείται για Καραϊβάζ

SHARE THIS

Όπως φαίνεται και από το μήνυμα του ΠΘ ο κ. Χρυσοχοϊδης φέρεται να έλαβε εντολή από τον πρωθυπουργό είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης να επισπευστούν

Μια μέρα μετά και αφού έχει τοποθετηθεί μέχρι και η ηγεσία της ΕΕ, ο πρωθυπουργός έγραψε το πρώτο του μήνυμα για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Τα αργά αντανακλαστικά του πρωθυπουργού έχουν προκαλέσει τον προβληματισμό και τον εκνευρισμό χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι καλούσαν από χθες τονκ. Μητσοτάκη να τοποθετηθεί.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού είναι: “Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης. Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”.

Όπως φαίνεται και από το μήνυμα του ΠΘ ο κ. Χρυσοχοϊδης φέρεται να έλαβε εντολή από τον πρωθυπουργό είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης να επισπευστούν. Εξάλλου, ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη έχει επιδείξει μοναδική δεινότητα στις δύσκολες αποστολές, αφού ακόμα ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. τον φυγόποινο Χρήστο Παππά.

Η δολοφονία μέρα μεσημέρι

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του, αφού είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star. Εκεί ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του έναν γεμιστήρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών ενώ σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί «παγωμάρα» και θλίψη για τον άδικο θάνατο ενός αξιοπρεπούς συναδέλφου, ενός ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ εργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ενώ ήταν διαχειριστής και στην ιστοσελίδα bloko.gr. Είχε εργαστεί στο παρελθόν ως επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Exit mobile version