Μίλτος Πασχαλίδης: «Να μάθετε στα αγόρια σας να μη γίνουν βιαστές και δολοφόνοι και τα άλλα θα τα βρούμε» (Video)
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίλτος Πασχαλίδης: «Να μάθετε στα αγόρια σας να μη γίνουν βιαστές και δολοφόνοι και τα άλλα θα τα βρούμε» (Video)

SHARE THIS

«Λέει βγήκε "σύμφωνα με τον νόμο". Μα τον νόμο δεν τον έχει στείλει ο Θεός. Τον φτιάχνουνε οι ανθρώποι. Αλλάξτε τον γ...ένο τον νόμο!»

Συγκλονιστικά ήταν όσα είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης στην πρόσφατη συναυλία του στη Λάρισα, λίγο πριν ερμηνεύσει το τραγούδι «Στη χώρα των αθώων», ένα σπουδαίο κομμάτι αφιερωμένο στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που χάθηκε τόσο άδικα.

«Λέει βγήκε “σύμφωνα με τον νόμο”. Μα τον νόμο δεν τον έχει στείλει ο Θεός. Τον φτιάχνουνε οι ανθρώποι. Αλλάξτε τον γ…ένο τον νόμο! Αλήθεια σας το λέω: Όταν ένας νόμος είναι τόσο μπλεγμένος που δεν τον καταλαβαίνουμε, είναι ακριβώς γι΄αυτό μπλεγμένος: Για να μην τον καταλαβαίνουμε! Κι έτσι αυτά τα τραγούδια είναι άχρηστα. Είναι άχρηστα γιατί αυτό το τραγούδι μιλάει για τον Βαγγέλη τον Γιακουμάκη που τον χάσαμε. Και χάσαμε την Ελένη Τοπαλούδη, και χάσαμε την Καρολάιν, και χάσαμε την Γαρυφαλλιά και χάσαμε όλα αυτά τα παιδιά που είναι δικά μας παιδιά… Κι όσο χάνουμε παιδιά, τα τραγούδια μας είναι άχρηστα…

Επί τη ευκαιρία, θέλω να απευθυνθώ στους συνομηλίκους μου, αν έχετε αγόρια που είναι κάπως πιο συνεσταλμένα, κάπως  διαφορετικά, βρε παιδί μου που τους αρέσουν άλλα αγόρια, να τα αγαπάτε το ίδιο. Τι έχετε πάθει πια με την αγάπη; Εσείς να μάθετε στα αγόρια σας να μη γίνουν βιαστές και δολοφόνοι και τα άλλα θα τα βρούμε».

Δείτε όσα είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης:

Exit mobile version