Μήνυση κατά Κούγια καταθέτει ο Κλέων Γρηγοριάδης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση κατά Κούγια καταθέτει ο Κλέων Γρηγοριάδης

SHARE THIS

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης κατέθεσε μήνυση κατά του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγιαγια τα όσα είπε για το πρόσωπό του κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως μεταφέρει το Lignadis Trial Watch: «Ο βουλευτής του κόμματος Μέρα25, Κλέων Γρηγοριάδης, έχω υπάρξει δικηγόρος του, η μητέρα του παιδιού του τον κατηγόρησε, μια φανταστική μητέρα, ότι αποπλάνησε το παιδί του.

Δεν είδε το παιδί του χρόνια μέχρι να απαλλαγεί και έκανα ερώτηση και τρέχανε στα δικαστήρια και αυτός και μια δυστυχισμένη μητέρα. Την ίδια μέρα τρέχαμε για την υπόθεση Λιγνάδη», δήλωσε ο κ. Κούγιας.

Ο κ. Γρηγοριάδης, σε κοινή δήλωση με την Βασιλική Μιχαλοπούλου και Ναταλία Γρηγοριάδη, επεσήμανε πως ο κ. Κούγιας «επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας».

Η απάντηση Γρηγοριάδη

Συγκεκριμένα επεσήμανε πως ο κ. Κούγιας «επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας».

«Ο κύριος Αλέξης Κούγιας κατά την αγόρευσή του στη δίκη Λιγνάδη, επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας. Στα εξωφρενικά του ψέματα εναντίον μας, απαντάμε με κοινή μας μήνυση και αγωγή σε βάρος του» υπογράμμισε.

Παράλληλα,  έκανε γνωστό πως «τυχόν ποσό που θα επιδικασθεί ως αποζημίωση, θα αποδοθεί εν συνόλω στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα».

Ο κύριος Αλέξης Κούγιας κατά την αγόρευσή του στη δίκη Λιγνάδη, επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της…

Posted by Κλέων Γρηγοριάδης on Thursday, 7 July 2022

Exit mobile version