Μητέρα 21χρονης Έμμας: «Έχει ένα κομμάτι της» – Συγκινητική συνάντηση με τη λήπτρια νεφρού
SCREENSHOT / THESSTODAY
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα 21χρονης Έμμας: «Έχει ένα κομμάτι της» – Συγκινητική συνάντηση με τη λήπτρια νεφρού

SHARE THIS

Η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

Συναισθηματικά φορτισμένη είναι η ατμόσφαιρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου διεξάγεται η δίκη για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας.

Υπενθυμίζεται πως την φοιτήτρια παρέσυρε πέρσι τον Νοέμβριο διερχόμενο αυτοκίνητο όσο εκείνη διέσχιζε την οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στο εδώλιο ο 27χρονος οδηγός του Ι.Χ. που, εκτός από επικίνδυνη οδήγηση, κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την 21χρονη στο οδόστρωμα. Κατά τη διάρκεια της δίκης η μητέρα της 21χρονης συναντήθηκε με λήπτρια που έλαβε το νεφρό της άτυχης φοιτήτριας.

«Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου»

Η μητέρα της φοιτήτριας, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου».

Η κ. Καμπάκη, δήλωσε στο thesstoday «χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε».

Μάλιστα, όπως σημείωσε η Κέλλυ Καμπάκη, η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ»

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η γυναίκα, που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Έμμας, κατά την ίδια πηγή.

Exit mobile version