Μητέρα Άλκη: Όχι άλλη ατιμωρησία στην Ελλάδα
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Άλκη: Όχι άλλη ατιμωρησία στην Ελλάδα

SHARE THIS

Η δήλωση της μητέρας του Άλκη αποτυπώνει την ανάγκη για μια κοινωνία, που οι πιο ευάλωτοι δεν θα φοβούνται να αναζητήσουν το δίκιο τους.

Να μην υπάρξει άλλη ατιμωρησία στην Ελλάδα ζήτησε σήμερα η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, μετά την εισαγγελική πρόταση για την δολοφονία του γιου της και των τραυματισμό των δύο φίλων του.

Η Εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα πρότεινε την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Σύμφωνα με το makthes.gr, ο πατέρας του Άλκη, εξερχόμενος από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης δήλωσε πως «η εισαγγελέας ήταν συγκλονιαστική, άψογη και έκανε το λειτούργημά της. Αυτό θέλω να πω και να την ευχαριστήσω».

Παράλληλα, η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου δήλωσε: «ευτυχώς υπάρχουν φωτισμένοι εισαγγελείς και ίσως καταφέρουν να σταματήσουν την ατιμωρησία σε αυτή τη χώρα. Όχι άλλη ατιμωρησία».

Η δήλωση της μητέρας του Άλκη αποτυπώνει την ανάγκη για μια κοινωνία, που οι πιο ευάλωτοι δεν θα φοβούνται να αναζητήσουν το δίκιο τους. Αποτυπώνει την ανάγκη για μια κοινωνία χωρίς βία, φανατισμό και οπαδική βία.

 

Exit mobile version