Μητέρα Γαρυφαλλιάς: «Από την οικογένεια ξεκινούν οι γυναικοκτόνοι»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: «Από την οικογένεια ξεκινούν οι γυναικοκτόνοι»

SHARE THIS

Η μητέρα της, δολοφονημένης από το σύντροφό της, Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου, μήλησε καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης (15/11), σχολιάζοντας το γεγονός πως ο 30χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αναμένεται να διεκδικήσει ελαφρυντικά, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.

«Όσοι έχουν ψυχολογικά θέματα δεν σημαίνει ότι είναι και δολοφόνοι», είπε χαρακτηριστικά εν όψει της εκδίκασης της δολοφονίας της κόρης της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου.

«Σίγουρα ο κατηγορούμενος θα προφασιστεί ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που είναι προκλητικό και ρατσιστικό για τους ανθρώπους που όντως έχουν. Γιατί, οι άνθρωποι που έχουν κάποιες νόσους δεν σημαίνει ότι είναι και δολοφόνοι. Αυτός θέλει να σώσει το τομάρι του, για να το πω απλά», δήλωσε η Αλέκα Ψαράκου.

Έπειτα υπογράμμισε: «Από την οικογένεια ξεκινούν οι γυναικοκτόνοι. Δεν γίνεται ξαφνικά κάποιος δολοφόνος. Τον μεγαλώνουμε μέσα στα σπίτια μας, όχι στα διπλανά σπίτια. Αφορά πρώτα στην δική μας οικογένεια αυτό και μετά στου διπλανού μας. Όλοι μας πρέπει να δούμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα παιδί χρήσιμο για τον εαυτό του και για την κοινωνία».

Exit mobile version