Μητέρα Μιχάλη: “Πώς κοιμάται αυτός που έσφαξε το παιδί μου;”
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Μιχάλη: “Πώς κοιμάται αυτός που έσφαξε το παιδί μου;”

SHARE THIS

Στη συνέχεια μοιράστηκε στιγμές από τη νύχτα της δολοφονίας όπου ο άτυχος 29χρονος πηγαίνοντας για καφέ ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο.

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια αιματηρής επίθεσης από ακροδεξιούς Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στις 7 Αυγούστου 2023.

Μιλώντας στο mega, περιέγραψε το πως ένιωσε τη στιγμή που άκουσε τον κόσμο της ΑΕΚ να φωνάζει το όνομα του γιού της.

Α ρε μάνα! Να ήξερες τι γήπεδο είναι. Θα σε πάω μάνα να το δεις, μου έλεγε. Κοίταγα απέναντι και τον έβλεπα ζωντανό. Γι’ αυτό πήγα. Για να τον βλέπω εκεί που του άρεσε και φώναζε για την ομάδα του. Λες και μου έλεγε, μάνα εδώ είμαι.Χειροκρότησα για το παιδί μου όταν μπήκε το γκολ. Για το παιδί πήγα. Μόνο που άκουγα το ‘Μιχάλη ζεις’ τρελάθηκα για το παιδί μου, κατάλαβα ότι τον λατρεύουν όλοι εκεί“.

Στη συνέχεια μοιράστηκε στιγμές από τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας όπου ο άτυχος 29χρονος γυρίζοντας από τη δουλειά του έφαγε, ξεκουράστηκε και πηγαίνοντας για καφέ ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο.

Εκείνη την ημέρα το παιδί μου ήρθε από τη δουλειά, έφαγε, ξάπλωσε και μου είπε ότι πάει για έναν καφέ. Γιατί πήγαινε με τους φίλους του. Ήταν 19:30 όταν έφυγε και μετά δεν τον ξαναείδα.

Πάγωσε η καρδιά μου, κάτι αισθάνθηκα. Πού να κοιμηθώ, με μία φωτογραφία πάω γύρω γύρω. Πώς κοιμάται που έσφαξε το παιδί μου; Αυτός δεν έχει αδέρφια; Δεν έχει μάνα;”.

Exit mobile version