Μητροπολίτης «καρφώνει» στον Μητσοτάκη γαλάζιο βουλευτή που «συντρώγει με αρνητές»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητροπολίτης «καρφώνει» στον Μητσοτάκη γαλάζιο βουλευτή που «συντρώγει με αρνητές»

SHARE THIS

Με οργισμένη επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Μητροπολίτης Ζακύνθου καταγγέλλει τα πάρε-δώσε που φέρεται να έχει βουλευτής της ΝΔ με αρνητές του κορονοϊού.

Ακόμη ένα σουρρεαλιστικό περιστατικό σημειώνεται στη χώρα μας, όπως προκύπτει από την επιστολή του Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονυσίου στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να του καταγγείλει ότι βουλευτής της ΝΔ «επισκέπτεται και συντρώγει με αρνητές μοναχούς παριστάνοντας τον ιεροψάλτη».

Με οργισμένη επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Μητροπολίτης Ζακύνθου καταγγέλλει την ανεύθυνη στάση του βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Ακτύπη, ο οποίος σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, εν μέσω του σφοδρότατου νέου κύματος με την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον «επισκέπτεται και συντρώγει με αρνητές».

Εκφράζοντας την διαμαρτυρία του, ο Μητροπολίτης γράφει στην επιστολή του για τον βουλευτή της ΝΔ, «μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίτημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Αναλυτικά η επιστολή του Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Όταν εμείς δίνουμε καθημερινά και με μεγάλο κόστος να πείσουμε για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, τιμωρώντας και επιβάλλοντας αυστηρές κυρώσεις στους αντιεμβολιαστές ιερείς και μοναχούς, προκειμένου να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την πανδημία, ο βουλευτής Ζακύνθου μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίτημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Απαντώντας με ανάρτησή του, ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Ακτύπης υποστηρίζει ότι «τόσο ως ιατρός όσο και ως βουλευτής από την πρώτη στιγμή στήριξα αδιαπραγμάτευτα το εμβόλιο κατά της covid-19 ως τη μόνη λύση, το μόνο όπλο που έχουμε στα χέρια μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Exit mobile version