«Μητσοτάκη ξέρεις» – Η απάντηση του Luben στο σχόλιο Μητσοτάκη που δεν μάθαμε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μητσοτάκη ξέρεις» – Η απάντηση του Luben στο σχόλιο Μητσοτάκη που δεν μάθαμε

SHARE THIS

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στο Alpha σχολίασε την απάντησή του στην σατιρική ανάρτηση του Luben στο Instagram για το καλάθι του νοικοκυριού.

Πιο συγκεκριμένα,  σε ανάρτηση του Luben που μετονόμασε το “καλάθι του νοικοκυριού” , “καλάθι των διακοπών” σατιρίζοντας τόσο το επικοινωνιακό τρικ για να την ακρίβεια όσο και τα συνεχή ταξίδια του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε “Λείπουν τα ντολμαδάκια”. Έτσι με τη σειρά του, το Luben απάντησε “Μητσοτάκης ξέρεις”.


Luben.tv/instagram/screenshot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ανάρτηση και το σχόλιο του Πρωθυπουργού, σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού στη συνέντευξη που πήρε στον Κυριακή Μητσοτάκης σήμερα στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”.

Το θέμα είναι όμως πως αυτό, που δεν σχολιάστηκε ήταν η αιχμηρή και καυστική ανταπάντηση του Luben, η οποία φυσικά υπονοεί το γνωστό σε όλους σύνθημα. Πιθανότατα ο ΠΘ και το επιτελείο του να θεώρησαν πως κανείς δεν θα ανατρέξει να δει αν έμεινε αναπάντητο το σχόλιό του και θα μπορούσε να προωθήσει την εικόνα του χαλαρού πολιτικού, που αυτοσαρκάζεται.

 

Exit mobile version