Μηχανοδηγοί: Μονή γραμμή μεταξύ Λάρισας-Πλατέος γιατί σταθμός δεν έχει κλειδούχο!
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηχανοδηγοί: Μονή γραμμή μεταξύ Λάρισας-Πλατέος γιατί σταθμός δεν έχει κλειδούχο!

SHARE THIS

Χωρίς κλειδούχο ο σταθμός Λιτοχωρίου-Καταγγελία του προέδρου των Μηχανοδηγών, Κώστα Γενηδούνια.

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών,  Κώστας Γενιδούνιας αποκαλύπτοντας πως ο σταθμός Λιτοχωρίου δεν έχει κλειδούχο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καταγγέλλει ότι, σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου, ο ΟΣΕ κάνει επανεκκίνηση ενημερώνοντας τους οδηγούς πως μεταξύ Λάρισας-Πλατέος θα υπάρχει μονή γραμμή, επειδή δεν υπάρχει κλειδούχος στο σταθμό Λιτοχωρίου.

Update: Σύμφωνα με νέα ανάρτηση του Κώστα Γενιδούνια, ο ΟΣΕ, πριν λίγο, προχώρησε σε αποκατάσταση:”Τα social κάνουν δουλειά. Αποκατάσταση έδωσε ο ΟΣΕ πριν από λίγο”, έγραψε.

Τι είχε καταγγείλει

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ.

Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία“.

Το έγγραφο που «μιλάει» για την τηλεδιοίκηση Λάρισας

Παράλληλα, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών με χτεσινή του ανάρτηση ενίσχυσε έτι περισσότερο τα όσα έχουν καταγγελθεί για το σύστημα τηλεδιοίκησης τη νύχτα του τραγικού δυστυχήματος, παρουσιάζοντας έγγραφο του ΟΣΕ που αποδεικνύει ότι η τηλεδιοίκηση Λάρισας δε λειτουργούσε απο τον Ιούλιο του 2019.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα «Τώρα ας θυμηθούμε την προσπάθεια που έγινε για να μας πείσουν για το αντίθετο».

Exit mobile version