Μονή Πετράκη: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του ιερέα για την επίθεση με καυστικό υγρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονή Πετράκη: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του ιερέα για την επίθεση με καυστικό υγρό

SHARE THIS

Ο ιερέας θα οδηγηθεί στο Δρομοκαΐτειο για να υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί εάν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Τον εγκλεισμό του ιερέα που προχώρησε στην πρωτοφανή επίθεση με καυστικό υγρό κατά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη στο Δρομοκαΐτειο, αποφάσισαν γιατροί έπειτα από εξέτασή του.

Ο ιερέας θα οδηγηθεί στο Δρομοκαΐτειο, και θα πρέπει να υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του ιερέα

Σε δήλωσή του ένας εκ των συνηγόρων του ιερέα, ανέφερε πως ο πελάτης του είναι ψυχικά ασθενής. «Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά καταθλιπτικά άτομα. Θα ζητήσουνε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε. Ζητάμε εκ των προτέρων συγνώμη από το θύμα. Μου είπε ότι πλήρωσε τη “χημική ουσία” έναντι 40 ευρώ από το ίντερνετ».

Ο δράστης που οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών αρχικά δεν έλεγε λέξη στους αστυνομικούς, ενώ λίγο αργότερα τους είπε: «Τους έριξα το υγρό γιατί με καθαίρεσαν», ενώ όπως υποστήριξε στη συνέχεια αγόρασε το καυστικό υγρό από το διαδίκτυο.

Exit mobile version