Μουτσινάς για αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη: Mε την παραίτηση δεν το έχουν (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουτσινάς για αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη: Mε την παραίτηση δεν το έχουν (Video)

SHARE THIS

Σαφή θέση εναντίον της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας πήρε με σχόλιό του ο γνωστός παρουσιαστής για την απρόκλητη αστυνομική επίθεση σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς πήρε σήμερα ξεκάθαρη θέση εναντίον της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας, έπειτα από τις χθεσινές απαράδεκτες εικόνες της αναίτιας αστυνομικής επίθεσης σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

Ειδικότερα, ανοίγοντας την σημερινή του εκπομπή στο ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, και  χωρίς να αναφέρει ονόματα ζήτησε έμμεσα την παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τα εντεινόμενα φαινόμενα αστυνομικής βίας και ασυδοσίας.

«Συγγνώμη, υπάρχει κάποια ένταση παιδιά, ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν γίνεται…πρέπει κάτι να γίνει! Επίσης δεν ξέρω…δεν θέλω να τα βάλω με την κυβέρνηση, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική απλά αυτή τη στιγμή αυτό που γίνεται… Με την παραίτηση κάπως δεν το έχουνε. Φοβούνται; Δηλαδή άμα ήτανε σε μία εταιρεία και γινόταν κάτι λάθος, ο διευθυντής δεν έφευγε κάποια στιγμή; Ε άιντε…» σχολίασε καυστικά.

Exit mobile version