Ν. Ιωνία: Συνελήφθησαν μέλη του «Ρουβίκωνα»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Ιωνία: Συνελήφθησαν μέλη του «Ρουβίκωνα»

SHARE THIS

Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας σημειώνει ότι μέλη του πήραν μέρος στην περιφρούρηση της μεγάλης αντιφασιστικής συναυλίας στο Ν. Ηράκλειο.

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», προχώρησαν οι αρχές μετά τα επεισόδια του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας μεσημβρινές ώρες χθες, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, τέσσερα μέλη του «Ρουβίκωνα», για επίθεση σε κατάστημα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σε ανάρτησή του, η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας σημειώνει ότι μέλη του πήραν μέρος στην περιφρούρηση της μεγάλης αντιφασιστικής συναυλίας στο Νέο Ηράκλειο.

«Δυστυχώς για το κράτος, όλα τα κατηγορούμενα, και πολλά άλλα, μέλη μας ήταν από τις 18:30 στο πεδίο ευθύνης τους, περιφρουρώντας την συναυλία. Μας είδαν χιλιάδες άνθρωποι, συνεργαστήκαμε και επικοινωνούσαμε διαρκώς με τους διοργανωτές, αυτή η κατασταλτική επίθεση δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον» τονίζει.

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα

Exit mobile version