Ν. Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» -κατέθεσε η 32χρονη τραυματίας
EUROKINISSΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» -κατέθεσε η 32χρονη τραυματίας

SHARE THIS

«Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Εευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

Σοκαριστική είναι η κατάθεση της 32χρονης τραυματία από το μακελειό σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη όπου ένας άνδρας εκτέλεσε εν ψυχρώ δύο άτομα στο γεμάτο από κόσμο μαγαζί.

«Δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα»

Η νεαρή γυναίκα που είναι στο νοσοκομείο καθώς χτυπήθηκε από την επίθεση του αγνώστου στην καφετέρια όπου έπινε καφέ με την αδερφή της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η τραυματίας χτυπήθηκε από μία σφαίρα. Αυτό το οποίο την έσωσε είναι ότι καθόταν στο μπαρ όρθια γιατί, αν ήταν καθιστή, ακριβώς επειδή καθόταν ακριβώς πίσω από τα δύο θύματα, οι σφαίρες θα την έβρισκαν στο κεφάλι.

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί. Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

Ο δράστης, πριν πάει στην καφετέρια, φαίνεται ότι κινούνταν πίσω από θάμνους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Στο συγκεκριμένο σημείο, μάλιστα, υπάρχει και μία παιδική χαρά. Πλησίασε πάρα πολύ γρήγορα την καφετέρια και κατάφερε να εντοπίσει πού κάθονταν οι δύο άντρες. Στόχος του ήταν ένα από τα δύο θύματα. Με τους πυροβολισμούς στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ ο δράστης άρχισε να τρέχει ώστε να διαφύγει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα η καφετέρια ήταν γεμάτη από κόσμο.

Exit mobile version