ΝΔ – Ελ. Λύση το ίδιο «μαγαζί», για τη Σταυρούπολη τους φταίνε οι Αριστεροί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΔ – Ελ. Λύση το ίδιο «μαγαζί», για τη Σταυρούπολη τους φταίνε οι Αριστεροί

SHARE THIS

«Τους ναζί τους αναγέννησαν οι κύριοι εκείνοι που πήγαν έξω από το σχολείο» υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Κοινή γραμμή μοιράζονται Ελληνική Λύση και ΝΔ (γιατί άραγε;) για τους φασίστες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, αφού τόσο η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας όσο και ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» βλέπουν βία από τους… αντιφασίστες!

Μετά τον υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, και ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος επέρριψε την ευθύνη για την βίαιη δράση των νεοναζιστών, στους… φοιτητές, τους μαθητές και τους πολίτες που πραγματοποίησαν αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το σχολείο!

Τι κι αν αποδείχθηκε ότι ορισμένοι εκ των νεοναζιστών κουκουλοφόρων έφεραν μαχαίρια και όχι μόνο; Κυβέρνηση και Ελληνική Λύση βλέπουν ως ενόχους για τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών έξω από το 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης όσους πήγαν έξω από το σχολείο να διαμαρτυρηθούν για το νεοναζισμό που φώλιασε στα σχολεία.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, «Τους ναζί τους αναγέννησαν οι κύριοι εκείνοι που πήγαν έξω από το σχολείο. Γιατί αν είναι 10-15 ναζισταριά έπρεπε να απομονωθούν από την κοινωνία. Δεν μπορείς να πηγαίνεις 100-150 άτομα με κουκούλες, με ρόπαλα και με μαχαίρια για να μοιράσεις φυλλάδια. Μην κοροιδευόμαστε. Αναγέννησαν τον ναζισμό», πρόσθεσε σε αρκετά πιο υψηλούς τόνους και φανερά εκνευρισμένος ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Τις κουκούλες και τα μαχαίρια τα είχαν οι μέσα όχι οι έξω», τον διόρθωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στην συνέχεια μάλιστα ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο κι απειλούσε με αποχώρηση από το στούντιο!

«Είμαι πρόεδρος κόμματος. Ήρθα να μιλήσω όχι να αντιπαρατεθώ», έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν θέλω. Πω πω πω. Θα μιλήσει μετά ο κ. Αμπατιέλος», είπε αρχικά ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», τονίζοντας πως πήγε να μιλήσει και όχι να αντιπαρατεθεί με εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

«Έχετε πρόεδρο κόμματος εδώ κ. Παπαδάκη. Με το ΚΚΕ δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Κύριε Παπαδάκη αποχωρώ τώρα. Δεν είναι εκλεγμένος ο κ. Αμπατιέλος. Δεν μπορώ. Το έχετε ξανακάνει σε πρόεδρο κόμματος; Με καλέσατε για να μιλήσω, όχι για να αντιπαρατεθώ», τόνισε στη συνέχεια.

Ο Γ. Παπαδάκης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιος θα παρέμβει και ποιος όχι.

ΝΔ και Ελληνική Λύση δεν είναι τυχαίο ότι έχουν από κοινού αναλάβει να διατελέσουν ιεροκήρυκες της θεωρίας των δύο άκρων. Μοιράζονται το ίδιο εκλογικό ακροατήριο το οποίο δεν θέλουν απαογοητεύσουν.

Exit mobile version