Νέα χυδαία επίθεση Μπέου στους Σταγιάτες με τη συνοδεία της αστυνομίας
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Νέα χυδαία επίθεση Μπέου στους Σταγιάτες με τη συνοδεία της αστυνομίας

SHARE THIS

Με συνοδεία αστυνομικών επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το χωριό των Σταγιατών ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος για ακόμη μία φορά καταφέρθηκε ερειστικά και χυδαία κατά των κατοίκων.

Οι κάτοικοι του χωριού, που δίνουν μάχη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού τους, έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του κ. Μπέου, ο οποίος έχει επιδοθεί σε αήθεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς απέναντί τους και σήμερα τους αποκάλεσε «κοπρίτες».

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο κ. Μπέος επέλεξε να επισκεφθεί το χωριό με συνοδεία της αστυνομίας, κάνοντας επίδειξη ισχύος και προκαλώντας την έντονη δυσφορία των κατοίκων που παλεύουν για ελεύθερο νερό.

Η τοπική ομάδα «Απόδραση» δημοσίευσε το βίντεο καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του Δημάρχου Βόλου, ο οποίος συνεχώς φαίνεται να ειρωνεύεται συνεχώς τους κατοίκους χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς:

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Βόλου πριν από λίγες ημέρες, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, «για όσα συμβαίνουν στις Σταγιάτες, και συγκεκριμένα για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας και και διασπάθιση δημοτικού χρήματος» στην Εισαγγελία του Βόλου.

Πάντως, η μάχη για την προστασία της γης, των πηγών και του φυσικού πλούτου φαίνεται πως δεν πτοείται από την παρουσία κανενός κ. Μπέου, αλλά ούτε και της αστυνομίας.

 

Exit mobile version