Νέα δίωξη για κακούργημα στον Παναγιωτόπουλο – Απολογείται σήμερα στον ανακριτή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δίωξη για κακούργημα στον Παναγιωτόπουλο – Απολογείται σήμερα στον ανακριτή

SHARE THIS

Το κατώφλι του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, πέρασε το πρωί της Δευτέρας υπό άκρα μυστικότητα για δεύτερη φορά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Νέα καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απολογείται σήμερα (27/12) στον ανακριτή, κατατέθηκε από κοπέλα που εντόπισε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Το βίντεο είχε μαγνητοσκοπηθεί το διάστημα μεταξύ 2004 και 2006. Σύμφωνα με την το grtimes.gr , μετά τη νέα καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκε νέα δικογραφία και ο Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου στην εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών.

Η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν μετά την απολογία του για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής.

Exit mobile version