Νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου: Έβαλε σκυλί στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου: Έβαλε σκυλί στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου

SHARE THIS

Ένας ασυνείδητος οδηγός στην Καρδίτσα μετέφερε σκυλί πάνω σε οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου, με το ζωάκι να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του.

Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των τελευταίων μηνών. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην Καρδίτσα, με έναν ασυνείδητο οδηγό να μεταφέρει σκυλί πάνω σε οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου και το ζωάκι να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του.

Την είδηση έκανε γνωστή η διευθύντρια της Ακαδημίας «Zero Stray Pawject», Σταματίνα Σταματάκου, η οποία ανάρτησε και ένα βίντεο από το περιστατικό, με τους νεαρούς που το βιντεοσκοπούσαν να ξεσπούν σε γέλια.

«Συνελήφθη ο οδηγός -είναι διαφορετικός από τον χρήστη των social media που δημοσίευσε το βίντεο- σε περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, που εμφανιζόταν να βρίσκεται στην οροφή εν κινήσει οχήματος. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όποιος νομίζει ότι θα κακοποιεί ανενόχλητος κάνει λάθος. Όποιος νομίζει ότι θα κάνει τζάμπα καφριλίκια επίσης. Όπως κι όποιος πίστεψε ότι έγινε μία φορά για τα μάτια του κόσμου. Η σκληρή γραμμή συνεχίζεται λόγω της επιμονής και της αποφασιστικότητας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Takis Theodorikakos, και είναι μόνο η αρχή», αναφέρεται ειδικότερα στην ανάρτησή της στο Facebook η Σταματίνα Σταματάκου.

Exit mobile version