Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι πολύ σοβαρή, από οικογενειακή του φίλη»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι πολύ σοβαρή, από οικογενειακή του φίλη»

SHARE THIS

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετέχει κι άλλη κοπέλα.

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες για εκδικητική πορνογραφία, με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλη περίπτωση δημοσιοποίησης υλικού ερωτικού περιεχομένου, με μία νέα καταγγελία να έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, η καταγγελία είναι αρκετά σοβαρή για τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα», καθώς πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, έχουν ψάξει αν υπάρχουν ανάλογα βίντεο.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ,αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του.

Η κοπέλα είναι πολύ νεότερη και σύμφωνα με τον δικηγόρο βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετέχει η κοπέλα.

«Η νέα καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και από άλλο πρόσωπο. Εχτές το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Είδα μία κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, ενώ υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες», ανέφερε ο δικηγόρος.

Άλλες τρεις περιπτώσεις revenge porn

Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε άλλες τρεις περιπτώσεις εκδικητικής πορνογραφίας.

«Πρόκειται για έναν παρουσιαστή – πανελίστα, ο οποίος διατηρούσε μια σχέση με μια κοπέλα με την οποία υπήρχε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Όταν χώρισε θεώρησε σωστό να το δείξει στο νέο σύντροφό της. Είναι ντροπή. Έχει κάνει αγωγή αποζημιώσεως και περιμένουμε να εκδικαστεί».

Στη συνέχεια μίλησε για «μια κοπέλα, μέλος πολιτικού κόμματος. Ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο σε άλλα μέλη του κόμματος και στο πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν», ενώ η τρίτη περίπτωση αφορά «μοντέλο που ήταν σε ένα παιχνίδι στον ΑΝΤ1. Ο πρώην συντροφός της πήρε φωτογραφίες, τις έκανε μοντάζ και τις ανέβασε σε sites».

Exit mobile version