Νέα λογοκριτική επίθεση: Έριξαν τον λογαριασμό του Χρήστου Αβραμίδη στο Twitter
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα λογοκριτική επίθεση: Έριξαν τον λογαριασμό του Χρήστου Αβραμίδη στο Twitter

SHARE THIS

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά λογοκρισίας στη χώρα μας, με τελευταίο την αναστολή του λογαριασμού του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη.  

Τα social media σήμερα βοούν για τις λογοκριτικές επιθέσεις και την επιχειρούμενη φίμωση μάχιμων δημοσιογράφων.

Έπειτα από την δίωξη στον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη για την οποία έχει ξεσπάσει κύμα αλληλεγγύης στο Twitter,  φαίνεται πως κι ένας ακόμη δημοσιογράφος με ηχηρή παρουσία στα social media, ο Χρήστος Αβραμίδης δέχεται λογοκριτική επίθεση.

Ο λογαριασμός του Χρήστου Αμβραμίδης στο Twitter να έχει ανασταλεί προσωρινά. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, έλαβε προειδοποίηση από την πλατφόρμα λόγω «ασυνήθιστης δραστηριότητας» του προφίλ.

Eνδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν οι τελευταίες αναρτήσεις του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο: Βίντεο από την δυσώδη υπόθεση της ΑΣΟΕΕ, όπου δυνάμεις της καταστολής χθες συνέλαβαν φοιτητές, μία μέρα μετά την επίθεση σε καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για απάτη, τοκογλυφία και παιδεραστία!

«Παιδεραστές και τοκογλύφοι ελεύθεροι, μα οι φοιτητές με χειροπέδες. Αυτή θα είναι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία #ΑΣΟΕΕ #antireport» έγραψε χθες ο δημοσιογράφος, ο οποίος δύο ημέρες πριν, με αφορμή την αποφυλάκιση του ΧΑυγίτη Νίκου Μίχου είχε γράψει κείμενο με τον τίτλο: «Ελληνικό κράτος 1944-2022: 78 χρόνια συγχωρεί τους ναζί» (Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ).

Παράλληλα, με το χασταγκ #Free_chris_avramidis χρήστες ζητούν την άρση αποκλεισμού του αγωνιστή δημοσιογράφου.

Exit mobile version