Νέα Σμύρνη: Γυναίκα μαχαίρωσε νεογέννητα γατάκια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Γυναίκα μαχαίρωσε νεογέννητα γατάκια

SHARE THIS

Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και κάτοικοι της Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι ηλικιωμένης.

Φρίκη και οργή έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό δολοφονίας ζώων που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη με δράστη μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε δυο νεογέννητα γατάκια στην αυλή του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη. Βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες περί κακοποίησης και θανάτωσης ζώου σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορία που τιμωρείται πλέον με ποινή έως 10 χρόνια κάθειρξης και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Το γατάκι που κατάφερε να ζήσει μεταφέρθηκε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 σε κτηνίατρο και παρά τη μαχαιριά που δέχτηκε, δεν διατρέχει κίνδυνο και ήδη υιοθετήθηκε. Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και κάτοικοι της Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι ηλικιωμένης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, μία γυναίκα λέει: «Μα είναι δυνατόν να σκοτώνεις, να μαχαιρώνεις ένα ζώο; Απαράδεκτο». «Τι της έφταιξαν; Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Σαν άνθρωποι είναι και εκείνα», δήλωσε άλλος πολίτης.

Το ένα άτυχο ζώο υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το άλλο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και παρά τη μαχαιριά που δέχτηκε, δεν διατρέχει κίνδυνο και μάλιστα υιοθετήθηκε.

Exit mobile version