Νέα Σμύρνη: Μεγάλη συγκέντρωση τώρα ενάντια στην αστυνομική βία (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Μεγάλη συγκέντρωση τώρα ενάντια στην αστυνομική βία (Video)

SHARE THIS

Ολοένα και περισσότερος κόσμος καταφτάνει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί ξυλοκόπησαν αναίτια πολίτη.

Συγκέντρωση με των οποία εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους ενάντια στην αστυνομική βία πραγματοποιούν αυτή την ώρα χιλιάδες άνθρωποι στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πολίτες να καταφτάνουν στο σημείο ήδη από τις 17:30. Πανό να έχουν αναρτηθεί από μαθητές της νέας Σμύρνης, φορείς Νοτίων Συνοικιών, την ανοιχτή συνέλευση κατοίκων, αλλά και κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς που βρίσκονται στο σημείο.

Όπως μεταδίδει το News 24/7, το “παρών” δινει ακόμα και το συνδικάτο οικοδομών Αθήνας. Στην πλατεία υπάρχει κόσμος όλων των ηλικιών, ενώ έχει στηθεί μικροφωνιξη εγκατάσταση από την οποία ακούγονται συνθήματα και μουσική. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η συγκέντρωση θα εξελιχθεί σε πορεία στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης.

Έντονη αστυνομική παρουσία

Η αστυνομική παρουσία περιμετρικά της περιοχής είναι έντονη, με Αύρες της Αστυνομίας και κλούβες των ΜΑΤ να βρίσκονται σε διάφορα σημεία γύρω από την πλατεία.

 

Exit mobile version