Νέα Σμύρνη: Ο Κουτσόπουλος τα “χώνει” στον Δήμο Νέας Σμύρνης για “μικροπολιτική”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Ο Κουτσόπουλος τα “χώνει” στον Δήμο Νέας Σμύρνης για “μικροπολιτική”

SHARE THIS

Με τοποθέτησή του στα social media, για την αστυνομική αυθαιρεσία και την βία της Κυριακής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στο Δήμο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και το δέσιμό του με την περιοχή παραμένη ισχυρό, καθώς από μικρός ήταν ενεργός στην περιοχή και λόγω του Πανιωνίου,που υποστηρίζει.

Με τοποθέτησή του στα social media, για την αστυνομική αυθαιρεσία και την βία της Κυριακής σε βάρος των πολιτών που βρέθηκαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης, ο γνωστός σεφ άσκησε δριμεία κριτική στο Δήμο, που αντί να υπερασπιστεί τους πολίτες του, ακολούθησε την γραμμή των ίσων αποστάσεων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης:

“Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες”.

Ο κριτής του Masterchef δεν μπόρεσε να μην επικρίνει την παραπάνω ανακοίνωση, η οποία προκαλεί οργή στους κατοίκους, για το γεγονός ότι η κομματική ταμπέλα των διοικούντων του Δήμου αποτελεί την αιτία, για να μη λάβει ο Δήμος ξεκάθαρη θέση υπέρ των πολιτών του.

Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Exit mobile version